Whiskybloggen
Intressant läsning om whisky

The Red Lion är också en pub man måste leta lite efter för att hitta. Den ligger på 2 Duke of York Street, ett kvarter söderut ifrån populära Piccadilly Street.

I korsning mellan A201 och Queen Victoria Street hittar du The Blackfriar. Det är ett hus som inte liknar något annat i denna del av det moderna London.

Lamb & Flag ligger mitt emellan Leicester Square och Covent Garden Market. Även om det är ett av de turisttätaste områdena i London så hittar få turister till Lamb & Flag.

BREXIT NÄRMAR SIG. Vad alla undrar är hur Scotch kommer att påverkas av ett utträde. Blir whiskyn dyrare eller svårare att få tag på? 29 mars kl 12 ska enligt planerna UK lämna EU.

Ye Olde Cheshire Cheese är ännu en av dessa legendariska London pubarna! Du hittar puben på 145 Fleet Street där du viker in i en gränd.

Kan det vara så att inte du heller har hunnit gjort knäcken ännu? Det är ju strålande! För då har du chansen att testa på vårt favoritrecept: Whiskyknäck!

Nämner vi whisky så är det fortfarande många av oss som tänker på en man som sitter och njuter av sin favoritwhisky i sin läderfåtölj vid brasan.

London kryllar av massa mysiga och trevliga pubar men alla är inte så lätta att hitta. En av dem är Ye Olde Mitre som är nästan omöjlig att hitta om du inte vet exakt vart du ska leta.

Macallan har parkerat världsrekordet för auktionswhisky på förbluffande 848 750 pund - 9,9 miljoner kronor! För några år sedan var japanerna i ropet, 2015 gick en Karuizawa för motsvarande 800 000 kr, men nu har skottarna tagit över igen.