Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2020

Så var det dags att summera föreningens fjärde verksamhetsår

Medlemmar

Nu börjar medlemssituationen se stabil ut och inför detta året var det endast 1 medlem som tackade för sig och vi hälsar Martin välkommen till sällskapet.

Vi står fast med ett maxantal på 25 medlemmar och intresset att få tillträdet till sällskapet är stort och kölistan bara växer och växer.

Whiskyprovningar

Under detta märkliga år blev det endast en provning som var i samband med årsmötet då vi betade av hela Game Of Thrones seriens samtliga 8 sorter. 

Så i år har vi endast hunnit med att prova dessa GoT 8 olika sorter, sedan kom ju pandemin och satte stopp för all verksamhet så 2020 blev ju inte riktigt som vi hade önskat oss och kommer nog inte gå till historien som något trevligt man vill minnas tillbaka till, tvärt om.

Övriga intressanta händelse

Ja i år blev det ju inga resor eller andra aktiviteter men styrelsen har inte legat på latsidan ändå. Vi har tagit fram lite nytt till vår webshop, ett riktigt trevligt tumblerglas med en fin presentask i trä för de som önskar och vi har även tagit fram vår helt egna whiskykalender som blev en riktigt succé.

Sällskapet har även investerat i ett tredje medlemsfat och denna gången valde vi ett orökigt fat från Bergslagen. Detta fat är lagrad sen januari 2018 på spanska 50 liters ex Sherryfat som tidigare innehållit svensk whisky från Grythyttan.

Vi har även några medlemmar som investerat i SWF special-buteljeringar som i år var från Tomintoul och Arran. Vi i styrelsen vill härmed tacka för det gångna "skit" året och ser framemot ett mycket mer händelserikt 2021.

Styrelsen / Fredrik Siverhall
Ordförande Kiruna Whiskysällskap