Kalendarium

Evenemangskalender

Här ser ni sällskapets kommande evenemang

21 maj 2022
JUBILEUMSFEST MED BL.A. ÅRSMÖTE & WHISKYPROVNING
Tro det eller ej men det har redan gått 5 år sedan Kiruna Whiskysällskap bildades, närmare bestämt den 27 januari 2017 och vår ambition är att hitta på massa skoj under hela jubileumsåret 2022 men vi börjar med en hejdundrande jubileumsfest.

Läs mer här >>> 


26 augusti 2022
WHISKYPROVNING

Kan det bli bättre än att starta med en whiskyprovning direkt efter alla semestrar, nä tänkte väl det så vi kommer köra igång redan den 26 augusti och dirigenter för denna provning är Lars Bodén & Krister Wennberg.
Mer info kommer


6-9 oktober 2022
MEDLEMSRESA Stockholm Beer and Whiskyfestival

Det var länge sedan nu som vi kunde vara iväg på en whiskymässa så vi tyckte det var hög tid att klämma in en redan i år och lämpligast blev då Stockholm och deras öl och whiskymässa. Förra resan dit vart riktigt lyckad så vi hoppas på att denna blir detsamma. 

Mer info kommer


14 oktober 2022

WHISKYPROVNING
Under höstern/vintern kommer provningarna dugga tätt då mången medlemmar hunnit bli törstiga under pandemin och de som skall rodda ihop denna provning är Heidi Ranner & Germund Lundholm.
Mer info kommer


25 november 2022
WHISKYPROVNING

Självklart ville vi trycka in ytterligare en provning innan julstöket så det fick bli 25 november. I tur att komponera ihop denna provning är Martin Rönnebro och Lars-Olov Persson.

Mer info kommer


Januari/februari 2023
ÅRSMÖTE, WHISKYPROVNING & MEDLEMSFEST

Årsmötet 2023 kommer bli av antingen i slutet av januari eller i slutet av februari men detta får vi i styrelsen lov att få återkomma med framöver. 
Mer info kommer