Kalendarium

Evenemangskalender

Här ser ni sällskapets kommande evenemang

JANUARI, Lördag, 2019/01/26
ÅRSMÖTE & WHISKYPROVNING
Kiruna Whiskysällskap kallar härmed samtliga medlemmarna till årsmöte, lördagen den 26 januari 2019 på SPiS. Dagordningen presenteras på mötet, verksamhets-berättelsen kan ni läsa här på hemsidan. Efter mötet blir det givetvis sedvanlig whiskyprovning.

Läs mer >>

FEBRUARI, Torsdag-fredag 2019/02/14-15
MEDLEMSRESA
Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella! Datumet är den 14-16 februari och vi kommer vara där första dagen, alltså torsdagen den 14 februari. Vi är totalt 12 personer som tar oss ner till Stockholm.

Läs mer >>

MARS, Onsdag, 2019/03/20
WHISKYPROVNING MED HENRIK AFLODAL
I Mars gästas vi och Kiruna av Henrik Aflodal, journalist och whiskyexpert med långt över 20 års erfarenhet av whisky. Han är även grundare och VM-general för maltwhisky-VM som nyligen avslutats i Stockholm.

Läs mer >>

MAJ, Fredag, 2019/05/24
WHISKYPROVNING
Då var det snart dags för whiskyprovning igen med sällskapet och denna gången är det Klas och Peter som snickrat ihop provningen. Efter provningen har även SPiS snickrat ihop en riktigt härlig middag för de som vill.

Läs mer >>

SEPTEMBER, Fredag, 2019/09/27
WHISKYPROVNING

Hösten knackar på dörren så vad passar då inte bättre än att träffas och avnjuta lite nya härliga whiskysorter igen med sällskapet. Denna gången är det Ulf och Roger som komponerat ihop provningen.

Läs mer >> 

OKTOBER, Fredag, 2019/10/25
MACKMYRA WHISKYPROVNING
Det är i år 20 år sedan som Mackmyra Whisky startades och mycket har hänt sedan de första dropparna destillerades ute på Mackmyra bruk utanför Gävle. Nu kommer dom till Kiruna för att bjuda oss på en whiskyresa om det svenska whiskyundret.

Läs mer >>  

NOVEMBER, Lördag, 2019/11/16
STYRELSEMÖTE & WHISKYPROVNING

Vintern har börjat bita sig fast ordentligt så vad passar inte då bättre än att kliva ner i källaren på SPiS och avnjuta ännu en whiskyprovning med sällskapet. Denna provning anordnas av Patrik Holmqvist & Kent Sundkvist.

Läs mer >> 

JANUARI/FEBRUARI 2020
ÅRSMÖTE & WHISKYPROVNING
Mer info kommer senare!