Kalendarium

Evenemangskalender

Här ser ni sällskapets kommande evenemang

JANUARI, Lördag, 2018/01/27
ÅRSMÖTE & WHISKYPROVNING
Kiruna Whiskysällskap kallar härmed samtliga medlemmarna till årsmöte, lördagen den 27 januari 2018 på SPiS. Dagordning & verksamhetsberättelse kommer att finnas i mötes-lokalen. En mer detaljerad kallelse har gått ut via mail till samtliga. Efter mötet blir det givetvis sedvanlig whiskyprovning.

 Läs mer >>

FEBRUARI, Onsdag, 2018/02/21
DALMORE WHISKYPROVNING
Vi har nu fått möjligheten att pröva den enastående highlandwhiskyn Dalmore, presenterad av Björn Olsson, förflutet inom cocktailvärlden där han gjort sig ett namn inom bartendersverige. Idag är Björn brand ambassador för Dalmore i Sverige.

Läs mer >>

MAJ, Fredag, 2018/05/18
WHISKYPROVNING
Våren knackar på dörren och vad passar då inte bättre än att planera ännu en whiskyprovning. Denna gången är det Hans och Tord som komponerat ihop provningen.

Läs mer >>

JUNI, Onsdag, 2018/06/27
BRAUNSTEIN WHISKYPROVNING & VM-FOTBOLL
Nu har vi fått möjlighet att prova några sorter av Braunstein innan vi bestämmer oss för vilket fat vi vill köpa då vi har lyckats boka en provning med Braunsteins svenske ambassadör Ulrik Nordin som faktiskt är en gammal Kirunabo.

Läs mer >>

SEPTEMBER, Fredag, 2018/09/14
MEDLEMSMÖTE & WHISKYPROVNING

Hösten närmar sig med stormsteg och vad passar då inte bättre än att träffas och avnjuta lite nya whiskysorter. Denna gången är det Kent och Jörgen som komponerat ihop provningen. Vi kommer att börja kvällen med ett kort medlems-möte.

Läs mer >>

NOVEMBER, Fredag, 2018/11/16
WHISKYPROVNING
Då var det åter igen dags för whiskyprovning med sällskapet och tro det eller så har det snart gått ytterligare ett år men vi har hunnit med massor även i år känns det som. Kvällens provning är komponerad av Anton och Urban.

Läs mer >>

NOVEMBER, Fredag, 2018/11/30
STYRELSEMÖTE
Kallelse till styrelsemöte där vi bland annat summerar det gågna året samt lägger upp riktlinjerna inför 2019. Vi har även lite övriga punkter som måste betas av och framför allt bestämma tid och plats för nästa årsmöte.

  Läs mer >>

JANUARI 2019
ÅRSMÖTE & WHISKYPROVNING
Efter styrelsemötet i slutet på november kommer vi ha bestämt ett datum för 2019 års första whiskyprovning i samband med årsmötet. Mer info kommer inom kort!


FEBRUARI, Torsdag-fredag 2019/02/14-15
MEDLEMSRESA
Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella! Datumet är den 14-16 februari och vi kommer vara där första dagen, alltså torsdagen den 14 februari. Vi är totalt 12 personer som tar oss ner till Stockholm.

Läs mer >>