Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse

 

Klubbens sjätte verksamhetsår 2023

Inom kort kommer här en kortare redogörelse för 2022.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2023 kommer...

Klubbens femte verksamhetsår 2022

Inom kort kommer här en kortare redogörelse för 2022.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2022 kommer..

Klubbens fjärde verksamhetsår 2021

Inför detta året var det 1 medlem som tackade för sig på grund av flytt och vi hälsar Lars-Olov välkommen till sällskapet. Ännu ett år i pandemins spår är till ända men hösten såg ljusare ut och vi kunde äntligen genomföra en efterlängtad provning där vi hann med att prova 5 trevliga sorter.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2021

Klubbens fjärde verksamhetsår 2020

Inför detta året var det 1 medlem som tackade för sig och vi hälsar Martin välkommen till sällskapet. Detta speciella året har vi bara haft en provning i samband med årsmötet sedan kom pandemin och förstörde resten av årets verksamhet.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2020

Klubbens tredje verksamhetsår 2019

Inför detta året var det 3 medlemmar som tackade för sig av olika orsaker samtidigt som vi tog in fyra nya medlemmar vilka hälsades välkomna till sällskapet. Vi står fortfarande fast med ett maxantal på 25 medlemmar så varför vi tog in fyra nya beror på att i februari utnämnde styrelsen Johan Lans till sällskapets andra hedersmedlem. 

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2019

Klubbens andra verksamhetsår 2018

Redan efter första året var det några medlemmar som kände att detta inte riktigt var deras grej eller så ansåg det att tiden inte riktigt räckte till helt enkelt så till årsmötet i januari hade vi sex stolar som bytt namn vilka vi hälsade välkomna till sällskapet. Vi står fast med ett maxantal på 25 medlemmar och intresset att få tillträdet till sällskapet är stort och kölistan bara växer och växer.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2018

Klubbens första verksamhetsår 2017

KWS bildades i januari 2017 då det första konstituerande årsmötets hölls där styrelse bildades och riktlinjerna för föreningen togs fram. Inom loppet av 4-5 veckor hade vi hunnit registrerat klubben som en ideell förening, ordnat med banken, gjort en hemsida och blivit medlemmar i SWF - Svenska Whiskyförbundet.

Länk till hela verksamhetsberättelsen 2017