Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2021

Så var det dags att summera föreningens femte verksamhetsår

Medlemmar

Inför detta året var det 1 medlem som tackade för sig på grund av flytt och vi hälsar Lars-Olov välkommen till sällskapet.

Vi står fast med ett maxantal på 25 medlemmar men intresset att få tillträdet till sällskapet är stort så det gäller att visa framfötterna som "prospekts".

Whiskyprovningar

Ännu ett år i pandemins spår är till ända men hösten såg ljusare ut och vi kunde äntligen genomföra en efterlängtad provning där vi hann med att prova 5 trevliga sorter. 

På grund av rådande läge valde vi dock att inte genomföra något årsmöte utan fokuserar på att kunna genomföra det i början på 2022 istället.

Övriga intressanta händelse

Av förklarliga skäl blev det inga resor eller andra aktiviteter i år heller men som vanligt har styrelsen slitit på bakom kulisserna och främst har vi jobbat på vårt kommande 5-års jubileum nästa år. Som vanligt har det även kommit in lite nytt till webshopen och mer är på gång.

Inga nya medlemsfat i år men däremot så har vi äntligen fått hem vårt Braunsteinfat som buteljerades redan i oktober 2020 men den fastnade ju i Danmark på grund av pandemin.

Vi har även några medlemmar som investerat i SWF special-buteljeringar under året som i år var från GlenAllachie  och Glen Scotia. Vi i styrelsen vill härmed tacka för det gångna året och ser framemot ett mycket mer händelserikt 2022.

Styrelsen / Fredrik Siverhall
Ordförande Kiruna Whiskysällskap