3-4 april 2020

Öl &whiskymässa i Göteborg

3-4 april 2020

2020 tänkte vi styra kosan mot Göteborg och deras öl & whiskymässa som bjuder på destillerier och bryggerier från världens alla hörn, en mässa för nybörjare och nördar!

Mässan går av stapeln 3-4 april 2020 (fredag & lördag) och vi tänkte att vi går på mässan under fredagen så har de som vill stanna kvar över helgen hela lördagen på sig att göra Göteborg.

Nu undrar ni säkert varför vi är ute i så här god tid men det beror på att biljetterna släpps redan den 13 september i år och vi måste ha klart med anmälningar och betalningar innan dess. Problemet är dock att de inte kan ge några priser så vi har utgått lite från årets priser istället.

I år kostade ett hotellpaket drygt 800 kr och vad en extra hotellnatt kostar vet vi inte så vi tänkte som så att alla betalar 1000 kr för första dygnet för ett hotellpaket som ni ser innehåll nedan och 700 kr för övernattning dag två men då ingår inte entré till mässan. Sedan återbetalar vi mellan-skillnaden alternativt att vi justerar det vid middagen på lördagen för de som stannar hela helgen. Till detta tillkommer er flygresa som ni bokar själva och det är morgonplanet som gäller på fredagen isåfall.

Hotellpaketet innehöll följande 2019:
En natt i delat dubbelrum
Stor frukostbuffé
En dagsentré till mässan (på ankomstdagen)
En högrevsburgare med briochebröd/person (serveras på mässan)
Ett dryckeshäfte/person att använda inne på mässan (värde 100:-)

Exklusivt! Deras hotellpaket-gäster får besöka mässan valfri tid på ankomstdagen och behöver inte köpa biljett till en viss tid vilket man annars måste göra.

Vi kommer alltså att bo på Gothia Towers - bara en hisstur från mässan och med Göteborgs city alldeles runt hörnet. En mer detaljerad agenda kommer presenteras på nästa års årsmöte. Priset avser del i dubbelrum och vi kommer att göra rumsindelningen om inget annat önskas. Ni kan även anmäla er respektive eller om ni vill ta med någon vän eller kollega. Det är även okay att icke medlemmar anmäler sig och följer med i mån av plats (kräver jämna antal för hotellrummen). Eftersom vi inte vet exakta priserna ännu så kommer vi återbetala mellanskillnaden efteråt om er medressenär inte avser att gå på whiskymässan.

Anmälan är bindande och skall vara oss tillhanda senast den 8 september, sedan skall betalningen vara inne senast den 12 september men betala INGET innan ni fått vidare instruktioner från oss.